09 April 2009

Pilih Logo Terbaik Kambing Malaya Network


Salam,
Ini adalah pilihan logo yang akan digunakan oleh
Kambing Malaya Network.
Sila beri komen anda. Komen terbaik kami akan belanja sup boer Kinrara

3 comments:

FAN Agri said...

Salam designer,
Cerita la skit konsep logo tuh... kot2 nak kacuk boer dgn unikorn ke...so, senang la skit pas nih nak komen.

shadegiven said...

Sayap tu tak payahlah boss..macam khayalan unikorn hehe..kena masukkan unsur malaya skit.

Rgds
Cikgu Zaki sunnahfarming

Geng Samudera said...

Bro,
Logo nih dah macam logo tentera.
Background dah ok.Cuma buang ler sayap tuh.Mmg macam unicorn.

Logo no 2 aku prefer.nampak garang kambing boer tuh..
Font pun dah oke.Ala-ala tulisan jawi skit...
Aku ingatlah, keseluruhan logo,gambar kambing tuh ngan background serta font korang mainkan colour yang agak ala-ala zaman darurat.

Maksud aku,mainkan kaler gambar hitam putih tapi warnanya brown+yellow...mcm gambar lama yang warna kuning.
Baru kene ngan nama company korang.Kambing Malaya Network.

Aku nih pun tgh proses buat logo kerajaan aku..hehehee..tapi idea tak turun2 lagi